Smoothie για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Ξεκινήστε την ημέρα σας στο κόκκινο με ένα υπέροχο smoothie από Παντζάρι στον Ατμό Bio "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Υπέροχα υγιεινό, εκπληκτικά γευστικό και ότι πρέπει για να μοιραστείτε με τον/την σύντροφο σας! Πώς θα το κάνετε; Πρωινό smoothie με βιολογικό παντζάρι 100ml αριάνι 1 βολβό παντζαριού βιολογικής καλλιέργειας 1 πορτοκάλι 20gr φύλλα από σπανάκι 1/4 κουταλάκι του γλυκού ροζ...

Θησαυροί κάτω από την γη… Επιστροφή στις ρίζες!

Οι θησαυροί είθισται να είναι καλά κρυμμένοι! Τέτοιους διατροφικούς θησαυρούς μπορούμε να βρούμε κάτω από την γη και δεν είναι άλλοι από τις ρίζες πολλών φυτών. Oι ρίζες γενικότερα είναι οι «αποθηκευτικοί» χώροι των πολύτιμων συστατικών των φυτών. Εκεί βρίσκονται όλα τα ιχνοστοιχεία και οι βιταμίνες τους. Αξίζει, λοιπόν, να...

Πίτα του Βοσκού με κολοκύθα από το Food Blog EatME!

Το food blog EatME, μας εντυπωσιάζει ξάνα με μια νόστιμη, χειμωνιάτικη πίτα του Βοσκού με   με κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Εάν είστε Vegan, αντί για κιμά μοσχαριού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιμά μανιταριών! Ετοιμάστε την για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/pita-voskou-eatme/ Ευχαριστούμε θερμά το EatMe για την εξαιρετικά νόστιμη συνταγή του!  

Το Food Blog Eat Me, προτείνει Χούμους με Παντζάρι στον Ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”

Το food blog Eat me  μας ανοίγει την όρεξη με  υπέροχο χούμους Παντζαριού, που θα δώσει χρώμα στο τραπέζι μας! Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/houmous-pantzariou-apo-to-eatme/ Ευχαριστούμε θερμά το Eat Me για την υπέροχα δημιουργική συνταγή του!  

Το Food Blog PanDora’s Kitchen, δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”

Το food blog PanDora, δημιουργεί μια αγαπημένη σπιτική, Χριστουγεννιάτικη συνταγή με κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Υπέροχα αφράτα πιροσκί με γεμιση κολύθας και κοπανιστής Τήνου, έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/piroski-me-kolokitha-kai-kopanisti-tinou/ Ευχαριστούμε θερμά το PanDora για την υπέροχα αφράτη συνταγή του! Στιγμιότυπα συνταγής 

Το Food Blog Eat Me, δημιουργεί με τo Παντζάρι στον Ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”

Το food blog Eat me  μας προτείνει τα τέλεια χορτοφαγικά κεφτεδάκια με τη γλύκα του παντζαριού να δροσίζεται στη σάλτσα του γιαουρτιού! Θα τα λατρέψουν ακόμη και οι κρεατοφάγοι! Η συνταγή είναι ιδανική και για Vegan Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/pantzarokeftedakia-me-sos-giaourti-taxini/ Ευχαριστούμε θερμά το Eat Me για την υπέροχα δημιουργική συνταγή του! Στιγμιότυπα συνταγής 

Η Food Blogger Greekista δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”

H  food blogger Greekista μας προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή με κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Δημιούργησε μια γευστικότατη πίτα, σε λιγότερο από 15 λεπτά, χρησιμοποιώντας την κολοκύθα στον Ατμο "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Δείτε την αναλυτική συνταγή και το food video εδώ http://www.halvatzis.gr/kolokithomakaronopita/ Ευχαριστούμε την Greekista για την υπέροχη συνταγή της! Στιγμιότυπα συνταγής 

Τραγανοί Πατζαροκεφτέδες από την Ελένη Ψυχούλη

Τραγανοί και κατακόκκινοι πατζαροκεφτέδες   Υλικά 2 φλ. τριμμένο παντζάρι (στον τρίφτη του κρεμμυδιού) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα (μαζί με το πράσινο) 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 90 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. αλεύρι φαρίνα αλάτι-πιπέρι (προαιρετικά 100 γρ. φέτα τριμμένη και 1 αβγό αν δεν τους θέλουμε νηστίσιμους)   φυτικό λάδι για το τηγάνισμα   Εκτέλεση Σε ένα μπολ...

Τούρτα Λαχανικών από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

Υλικά Συνταγής 5 μέτριες πατατες βρασμένες 4 παντζάρια στον Ατμό 4 καρότα στον Ατμό 2 καλαμπόκια στον Ατμό 1 κουταλιά μουστάρδα 2 κουταλιές παρμεζάνα ψιλοτριμμένη 3 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα 2 γεμάτες κουταλιες γιαούρτι στραγγιστό 1 κουταλια ξύδι απο κρασί 1 κουταλάκι λεμόνι λίγη κρέμα βαλσαμικό για το τελείωμα 1 κουταλιά άνιθο 2 κουταλιές...