Καλλιεργώντας…

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Τα λαχανικά στον ατμό «Αγροκηπος Χαλβατζή» παράγονται με φροντίδα, από ομάδες εξειδικευμένων ανθρώπων σε συνεργασία με επιστήμονες, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, τόσο απέναντι στο περιβάλλον όσο και απέναντι στον ίδιον τον καταναλωτή. Ακολουθούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα καλλιέργειας και παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, που απαιτούν πλέον προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που παράγονται με σεβασμό στο περιβάλλον. Η Ορθή Γεωργική Πρακτική διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των αγροτικών προϊόντων αλλά και την αειφορία της Ελληνικής γης θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Οι 5 λόγοι που η μαγειρική στον Ατμό, είναι η πιο υγιεινή επιλογή σας!

  • Τα λαχανικά που είναι μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρούν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους, τις βιταμίνες και τα μέταλλα σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι αν βραστούν ή ψηθούν.
  • Διατηρούν τους χυμούς τους και είναι πιο ζουμερά.
  • Ενισχύεται η φυσική γεύση τους.
  • Γίνονται πιο εύπεπτα καθώς μαλακώνουν οι ίνες των λαχανικών, χωρίς να καταστρέφονται.
  • Δεν μαγειρεύονται σε λάδι ή άλλο φυτικό ή ζωικό λίπος. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο ελαφριά και πιο εύκολα για να συνδυαστούν με άλλες γεύσεις ή να ενταχθούν σε διάφορες διατροφές.