Οι παραγωγοί μας

Μισαηλίδης Πρόδρομος

Αγγελόχώρι Ημαθίας

«Καλλιέργεια παντζαριών με Ορθή Γεωργική Πρακτική για λογαριασμό της Χαλβατζής Μακεδονική. Μ’ αρέσει να πασχίζω για προϊόντα ποιότητας!»

Σιδηρόπουλος Μιχάλης

Αρχάγγελος Ημαθίας

«Η γη θέλει σεβασμό όπως και η ανθρώπινη διατροφή. Mε την εταιρεία Χαλβατζής Μακεδονική εφαρμόζουμε αυτον τον κανόνα κάθε μέρα στα χωράφια.»

Τσιτλακίδης Γιάννης

Καρυώτισσα Πέλλας

«Από το καρπό που φυτεύουμε μέχρι τη συλλογή του ακολουθούμε διαδικασίες ποιότητας με την επίβλεψη των γεωπόνων της Χαλβατζής Μακεδονική. Φροντίζουμε και τη γη μας και τους ανθρώπους που επιλέγουν τα προϊόντα μας.»

Λαχανικά με Ταυτότητα και Αξίες

Τα λαχανικά στον ατμό «Αγροκηπος Χαλβατζή» παράγονται με φροντίδα, από ομάδες εξειδικευμένων ανθρώπων σε συνεργασία με επιστήμονες, που είναι ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο περιβάλλον, όσο και στον ίδιον τον καταναλωτή. Ακολουθούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα καλλιέργειας και παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Ο στόχος μας είναι να παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Η Ορθή Γεωργική Πρακτική διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των αγροτικών προϊόντων αλλά και την αειφορία της Ελληνικής γης, θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Φροντίζοντας στον Ατμό

1. Τα λαχανικά που είναι μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρούν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους, τις βιταμίνες και τα μέταλλα σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι αν βραστούν ή ψηθούν.


2. Διατηρούν τους χυμούς τους και είναι πιο ζουμερά.


3. Ενισχύεται η φυσική γεύση τους.


4. Γίνονται πιο εύπεπτα καθώς μαλακώνουν οι ίνες των λαχανικών, χωρίς να καταστρέφονται.


5. Δε μαγειρεύονται σε λάδι ή άλλο φυτικό ή ζωικό λίπος. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο ελαφριά και πιο εύκολα για να συνδυαστούν με άλλες γεύσεις ή να ενταχθούν σε διάφορες διατροφές