blog
Η Food Blogger Greekista δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»
Νοέμβριος 21, 2017
tysr
Το Food Blog PanDora’s Kitchen, δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»
Δεκέμβριος 11, 2017

Το Food Blog Eat Me, δημιουργεί με τo Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

dyjdt

Το food blog Eat me  μας προτείνει τα τέλεια χορτοφαγικά κεφτεδάκια με τη γλύκα του παντζαριού να δροσίζεται στη σάλτσα του γιαουρτιού! Θα τα λατρέψουν ακόμη και οι κρεατοφάγοι!

Η συνταγή είναι ιδανική και για Vegan

Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/pantzarokeftedakia-me-sos-giaourti-taxini/

Ευχαριστούμε θερμά το Eat Me για την υπέροχα δημιουργική συνταγή του!

Στιγμιότυπα συνταγής 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Μάρτιος 3, 2022
vacancy-hiring-Twitter

Αναζήτηση Προϊσταμένου Τμήματος Εξυπηρέτησης Β. Ελλάδος

Περιγραφή & Σκοπός Θέσης Συντονισμός και οργάνωση της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών για την έγκαιρη και αποτελεσματική εκτέλεση και παρακολούθηση των παραγγελιών – από την λήψη της παραγγελίας έως και την παράδοση στον πελάτη- καθώς και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών […]
Ιανουάριος 17, 2022
HALVATZIS_Mixed_Salads_SocMed-08

Νέες Σαλάτες στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

 Κάνουμε το επόμενο βήμα. Συνεπής με την αποστολή και το όραμά μας. Να φέρουμε την καινοτομία στην υγιεινή διατροφή και να την κάνουμε εύκολα προσβάσιμη στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Μετά από τις επενδύσεις μας σε κτηριακές εγκαταστάσεις, σε R&D, σε […]
Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *