IMG_3598
Μακεδονική και Αγρόκηπος Χαλβατζή στην Anuga 2017
Οκτώβριος 11, 2017
web
Τούρτα Λαχανικών από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου
Νοέμβριος 8, 2017

Τραγανοί Πατζαροκεφτέδες από την Ελένη Ψυχούλη

web

Τραγανοί και κατακόκκινοι πατζαροκεφτέδες

 

Υλικά

2 φλ. τριμμένο παντζάρι (στον τρίφτη του κρεμμυδιού)

2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα (μαζί με το πράσινο)

2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο

90 γρ. τριμμένη φρυγανιά

75 γρ. αλεύρι φαρίνα

αλάτι-πιπέρι

(προαιρετικά 100 γρ. φέτα τριμμένη και 1 αβγό αν δεν τους θέλουμε νηστίσιμους)

 

φυτικό λάδι για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά. Αν το μείγμα βγει πολύ υγρό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Αν βγει πολύ σφιχτό, ρίχνουμε ελάχιστο νερό.

Αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.

Βάζουμε το λάδι να κάψει. Με ένα κουτάλι, προσθέτουμε κουταλιά-κουταλιά από το μείγμα. Βάζουμε τους κεφτέδες αραιούς, για να βγουν τραγανοί.

Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά. Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Τους σερβίρουμε με λεμόνι και τους σερβίρουμε με τζατζίκι!

 

psixouli-web

Με την υπογραφή της Ελένης Ψυχούλη για τον Αγρόκηπο Χαλβατζή και τα Λαχανικά στον ατμό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *