BLOG

Ιδέες και συμβουλές


Μάρτιος 3, 2022
vacancy-hiring-Twitter

Αναζήτηση Προϊσταμένου Τμήματος Εξυπηρέτησης Β. Ελλάδος

Περιγραφή & Σκοπός Θέσης Συντονισμός και οργάνωση της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών για την έγκαιρη και αποτελεσματική εκτέλεση και παρακολούθηση των παραγγελιών – από την λήψη της παραγγελίας έως και την παράδοση στον πελάτη- καθώς και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών […]
Ιανουάριος 17, 2022
HALVATZIS_Mixed_Salads_SocMed-08

Νέες Σαλάτες στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

 Κάνουμε το επόμενο βήμα. Συνεπής με την αποστολή και το όραμά μας. Να φέρουμε την καινοτομία στην υγιεινή διατροφή και να την κάνουμε εύκολα προσβάσιμη στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Μετά από τις επενδύσεις μας σε κτηριακές εγκαταστάσεις, σε R&D, σε […]
Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]
Οκτώβριος 16, 2020
1200x480

Ποιά λαχανικά αποτελούν «θησαυρό» για την τόνωση του ανοσοποιητικού

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το δυνατό ανοσοποιητικό ξεκινά από το τραπέζι. Ένα υγιές έντερο είναι το κλειδί της καταπολέμησης κατά των πραγμάτων που θέλουν να βλάψουν το ανοσοποιτικό μας σύστημα. Οι ενήλικες πρέπει να τρώνε καθημερινά 5 μερίδες φρέσκων φρούτων […]