BLOG

Ιδέες και συμβουλές


Φεβρουάριος 17, 2018
variety of greek appetizers

Τι να φάμε την Καθαρά Δευτέρα;

Η συγκεκριμένη Δευτέρα ονομάζεται Καθαρή γιατί είναι το σημείο έναρξης της Σαρακοστής, δηλαδή μιας 40ήμερης νηστείας για τους Χριστιανούς, οπότε «καθαρίζονται» πνευματικά και σωματικά. Από την Καθαρά Δευτέρα και για σαράντα ημέρες το τραπέζι των Ελλήνων αλλάζει! Ο Έλληνας, ως […]
Φεβρουάριος 13, 2018
smoothie-blog

Smoothie για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Ξεκινήστε την ημέρα σας στο κόκκινο με ένα υπέροχο smoothie από Παντζάρι στον Ατμό Bio «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Υπέροχα υγιεινό, εκπληκτικά γευστικό και ότι πρέπει για να μοιραστείτε με τον/την σύντροφο σας! Πώς θα το κάνετε; Πρωινό smoothie με βιολογικό παντζάρι […]
Ιανουάριος 19, 2018
Beetroot-Juice

Θησαυροί κάτω από την γη… Επιστροφή στις ρίζες!

Οι θησαυροί είθισται να είναι καλά κρυμμένοι! Τέτοιους διατροφικούς θησαυρούς μπορούμε να βρούμε κάτω από την γη και δεν είναι άλλοι από τις ρίζες πολλών φυτών. Oι ρίζες γενικότερα είναι οι «αποθηκευτικοί» χώροι των πολύτιμων συστατικών των φυτών. Εκεί βρίσκονται […]
Δεκέμβριος 24, 2017
pita-voskou-blog

Πίτα του Βοσκού με κολοκύθα από το Food Blog EatME!

Το food blog EatME, μας εντυπωσιάζει ξάνα με μια νόστιμη, χειμωνιάτικη πίτα του Βοσκού με   με κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Εάν είστε Vegan, αντί για κιμά μοσχαριού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιμά μανιταριών! Ετοιμάστε την για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/pita-voskou-eatme/ […]
Δεκέμβριος 18, 2017
xoumous-pantzariou-blog

Το Food Blog Eat Me, προτείνει Χούμους με Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

Το food blog Eat me  μας ανοίγει την όρεξη με  υπέροχο χούμους Παντζαριού, που θα δώσει χρώμα στο τραπέζι μας! Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/houmous-pantzariou-apo-to-eatme/ Ευχαριστούμε θερμά το Eat Me για την υπέροχα δημιουργική συνταγή του!  
Δεκέμβριος 11, 2017
tysr

Το Food Blog PanDora’s Kitchen, δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

Το food blog PanDora, δημιουργεί μια αγαπημένη σπιτική, Χριστουγεννιάτικη συνταγή με κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Υπέροχα αφράτα πιροσκί με γεμιση κολύθας και κοπανιστής Τήνου, έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/piroski-me-kolokitha-kai-kopanisti-tinou/ Ευχαριστούμε θερμά το PanDora για την υπέροχα αφράτη συνταγή […]