BLOG

Ιδέες και συμβουλές


Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]
Οκτώβριος 16, 2020
1200x480

Ποιά λαχανικά αποτελούν «θησαυρό» για την τόνωση του ανοσοποιητικού

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το δυνατό ανοσοποιητικό ξεκινά από το τραπέζι. Ένα υγιές έντερο είναι το κλειδί της καταπολέμησης κατά των πραγμάτων που θέλουν να βλάψουν το ανοσοποιτικό μας σύστημα. Οι ενήλικες πρέπει να τρώνε καθημερινά 5 μερίδες φρέσκων φρούτων […]
Οκτώβριος 5, 2020
1200x480

Ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας Covid – 19.

Αγαπητοί Συνεργάτες   Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορονοιού γενικότερα αλλά και ειδικότερα, σε επιχειρήσεις του νομού Πέλλας, καθώς επίσης και στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται από την  επιχείρηση ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ αδιάλειπτα από τις αρχές Μαρτίου […]
Σεπτέμβριος 29, 2020
1200x480

5 Λόγοι να εντάξετε την κολοκύθα στην διατροφή σας!

Η κολοκύθα αποτελεί τον πρωταγωνιστή του Halloween που γιορτάζεται σε πολλές χώρες, αλλά και νοστιμότατο υλικό για πίτες, σούπες και άλλες συνταγές. Η κολοκύθα όμως, το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό, είναι επίσης μια υγιεινή τροφή που προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία […]
Σεπτέμβριος 22, 2020
pumpkin-header

Νέα σοδειά Κολοκύθας στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

Η νέα σοδειά της γλυκιάς κολοκύθας στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι και φέτος διαθέσιμη στα ράφια των σ/μ για να δημιουργήσετε και πάλι τα καλύτερα πιάτα. Αυτή τη χρονιά μάλιστα κάνουμε το επόμενο βήμα για το περιβάλλον και μειώνουμε το […]
Αύγουστος 6, 2020
woman in kitchen-1200X480

5 Εύκολα Tips για την κουζίνα σας!

1.Τηγανητά αυγά Για να τηγανίσουμε αυγό με λίγο λάδι και μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιούμε ένα μικρό, καλό αντικολλητικό τηγάνι. Το βάζουμε στη φωτιά μαζί με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο να ζεσταθεί και κουνάμε το τηγάνι να απλώσει. Σπάμε το αυγό […]