Τάρτα παντζαριού
ΟΔΗΓΙΕΣ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° C.
- Κόψτε τα παντζάρια στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα λαδωμένο ταψί, τοποθετήστε τα φύλλα πίτας.
- Στην συνέχεια απλώστε τις φέτες παντζαριού και ρίξτε από πάνω τους το μέλι, το ελαιόλαδο και τον χυμό πορτοκαλιού.
- Τοποθετήστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου πάνω στο ταψί με τα υλικά και αφήστε το στον προθερμασμένο φούρνο για 20' περίπου.
- Όταν τελειώσει το ψήσιμο, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ρίξτε επάνω κομματάκια φέτας .
- Η τάρτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
Παντζάρι στον ατμό
Υλικά- Μια συσκευασία παντζάρι στον ατμό
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Χυμός πορτοκαλιού
- 200 γρ. Μέλι
- 4 φύλλα πίτας
- Τυρί φέτα