Τάρτα παντζαριού

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° C.
  2. Κόψτε τα παντζάρια στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" σε λεπτές φέτες.
  3. Σε ένα λαδωμένο ταψί, τοποθετήστε τα φύλλα πίτας.
  4. Στην συνέχεια απλώστε τις φέτες παντζαριού και ρίξτε από πάνω τους το μέλι, το ελαιόλαδο και τον χυμό πορτοκαλιού.
  5. Τοποθετήστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου πάνω στο ταψί με τα υλικά και αφήστε το στον προθερμασμένο φούρνο για 20' περίπου.
  6. Όταν τελειώσει το ψήσιμο, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ρίξτε επάνω κομματάκια φέτας .
  7. Η τάρτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον ατμό

Υλικά
  • Μια συσκευασία παντζάρι στον ατμό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Χυμός πορτοκαλιού
  • 200 γρ. Μέλι
  • 4 φύλλα πίτας
  • Τυρί φέτα