Tacos με ψητό μανούρι και καλαμπόκι από την food blogger EatYourselfGreek

1. Προετοιμάστε το γκριλ ή ένα σχαροτήγανο σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. 2. Αλείψτε τα καλαμπόκια με λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε αλατοπίπερο. Ψήνουμε τα καλαμπόκια για 10-15 λεπτά, γυρνώντας τα, μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν λίγο, τοποθετήστε το κάθε καλαμπόκι σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε παράλληλα με τον κορμό του για να κρατήσετε μόνο τον καρπό. 3. Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά. 4. Για το μανούρι, ψήστε επίσης σε σχαροτήγανο για 2 λεπτά από κάθε μεριά. 5. Στύψτε ένα λάιμ στο κομμένο αβοκάντο και προσθέστε λίγο κορίανδρο στις κομμένες τομάτες. 6. Πριν σερβίρουμε, ζεσταίνουμε τις τορτίγιες. Γεμίζουμε με το ψητό μανούρι, τα κρεμμύδια, αβοκάντο, τομάτες και ψητό καλαμπόκι. Σερβίρουμε με φέτες λάιμ.   ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καλαμπόκι ελληνικό

Υλικά
  • 1 συσκευασία καλαμπόκι Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 400 γρ μανούρι
  • 1 αβοκάντο, κομμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
  • 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες ή ντοματίνια
  • Ένα μικρό ματσάκι φρέσκο κορίανδρο
  • 2-3 λάιμ
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 8 τορτίγιες
  • ελαιόλαδο
  tip-iconTIP Δοκιμάστε το με συνοδευτικό γιαούρτι!