Smoothie με γιαούρτι, παντζάρια και κόκκινα φρούτα
Εκτέλεση
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και την μπανάνα με το γάλα για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το τζίντερ, τα παγωμένα κόκκινα φρούτα, την κανέλα και το χυμό του μοσχολέμονου, χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το μέλι.
- Ετοιμάζουμε σε 4 ποτήρια με πάγο μοιράζουμε το γιαούρτι στα ποτήρια, γεμίζουμε με το smoothie και σερβίρουμε.
Παντζάρι στον ατμό
Υλικά- 750 ml γάλα
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- Μια συσκευασία παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 250 γρ. παγωμένα κόκκινα φρούτα
- 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
- 50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 6-7 φύλλα δυόσμο
- 1 μοσχολέμονο
- Ελάχιστη κανέλα