Σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι και φέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο, καλά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Τα σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο του dressing, τα ξίδια , τη μουστάρδα, το θυμάρι, το κύμινο, το αλάτι, το πιπέρι, και στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι.
  3. Όταν έρθουν όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου, ρίχνουμε τα ζυμαρικά το μπολ με το dressing, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και τα παντζάρια στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή".
  4. Θρυμματίζουμε από πάνω τη φέτα και σερβίρουμε.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον ατμό

Υλικά
  • Δύο συσκευασίες παντζάρια στον αμτό
  • 500γρ μακαρόνι τριβελάκι ολικής άλεσης
  • αλάτι για το βράσιμο των ζυμαρικών
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 300γρ φέτα Για το dressing
  • 90ml (6 κ.σ.) ελαιόλαδο
  • 60ml (4 κ.σ.) ξίδι μπαλσάμικο
  • 60ml (4 κ.σ.) μηλόξυδο
  • 30ml (2 κ.σ.) μουστάρδα με ολόκληρο σιναπόσπορο (με κόκκους)
  • 1 κ.σ. + 1 κ.γ. θυμάρι
  • 2 κ.γ. κύμινο
  • 1 1/2 κ.γ. αλάτι