Σαλάτα με κολοκύθα στον ατμό , ρύζι και σπανάκι

Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίχνετε το ρύζι,το σπανάκι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Σουρώνετε το ρύζι και το σπανάκι.
- Σε ένα μπολ, προσθέτετε το ρύζι, το σπανάκι και την κολοκύθα στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" την οποία έχετε κόψει σε κομμάτια.
- Στο τέλος, προσθέτετε και το ρόδι.
- Η σαλάτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
Κολοκύθα στον Ατμό
Υλικά- Μια συσκευασία κολοκύθα στον ατμό
- 1/4 φλιτζάνι ρόδι
- 300 γρ. σπανάκι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μια κούπα ρύζι