Σαλάτα με κολοκύθα στον ατμό , ρύζι και σπανάκι

Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίχνετε το ρύζι,το σπανάκι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
  • Σουρώνετε το ρύζι και το σπανάκι.
  • Σε ένα μπολ, προσθέτετε το ρύζι, το σπανάκι και την κολοκύθα στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" την οποία έχετε κόψει σε κομμάτια.
  • Στο τέλος, προσθέτετε και το ρόδι.
  • Η σαλάτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Κολοκύθα στον Ατμό

Υλικά
  • Μια συσκευασία κολοκύθα  στον ατμό
  • 1/4 φλιτζάνι ρόδι
  • 300 γρ. σπανάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Μια κούπα ρύζι