Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε το ανθότυρο, τα παντζάρια, το κεφαλοτύρι και αλατοπίπερο. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180° C. Χρησιμοποιούμε φύλλο χωριάτικο ή κουρού και ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια απλώνουμε ένα φύλλο με διάμετρο λίγο μεγαλύτερη από τη διάμετρο του ταψιού. Απλώνουμε το φύλλο σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί Νο 30, έτσι ώστε να περισσεύει φύλλο έξω από τα τοιχώματα. Το αλείφουμε με λίγο λάδι, πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά (για να παραμείνει τραγανό στο ψήσιμο) και απλώνουμε στρωτά από πάνω το μείγμα της γέμισης.
Απλώνουμε δεύτερο φύλλο με την ίδια διάμετρο και σκεπάζουμε τη γέμιση. Τυλίγουμε τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν προς τα μέσα, φτιάχνοντας ένα κορδόνι περιμετρικά, χαράζουμε την πίτα σε καρεδάκια και την αλείφουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε χαμηλή σκάλα στο φούρνο για 1 ώρα. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.