Ψητό καλαμπόκι με λιωμένη παρμεζάνα και μαϊντανό
- Λιώστε το βούτυρο σας και μετά προσθέστε το μαζί με το ψιλοκομμένο σκορδο.
- Μετά βουτήξτε τα καλαμπόκια μέσα στο βούτυρο και αφήστε τα για 1-2 λεπτά, ρίξτε από πάνω την παρμεζάνα και βάλτε τα για ψήσιμο.
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- Μια συσκευασία καλαμπόκι στον ατμό
- Βούτυρο
- Μια σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
- ¼ φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- Αλάτι και πιπέρι