Ψητά καλαμπόκια με Σάλτσα γιαουρτίου
Εκτέλεση
- Αλείψτε με λιώμενο βούτυρο τα καλαμπόκια και βάλτε τα στο Grill για 10 Λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Στην συνέχεια για την Σάλτσα γιαουρτιόυ προσθέστε το γιαούρτι σε ένα άδειο μπολ και προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο, το λεμόνι το αλάτι και το πιπέρι.
Καλαμπόκι ελληνικό
Yλικά- Μια συσκευασία καλαμπόκι στον ατμό
- Βούτυρο
- 3 Κουταλίες της σούπας γιαούρτι
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλία σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλία σούπας λεμόνι
- Αλάτι και Πιπέρι