Πέννες με κρέμα Κολοκύθας και Τοματίνια
- Βάλτε την τριμμένη κολοκύθα σε μία αρκετά μεγάλη κατσαρόλα.
- Ρίξτε το γάλα, προσθέστε μία πρέζα αλάτι και βράστε για 5 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
- Πολτοποιήστε και περάστε τη σάλτσα από ένα σουρωτήρι.
- Μαρινάρετε τα τοματίνια, τα οποία έχετε κόψει σε τέσσερα κομμάτια με τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο βασιλικό.
- Βράστε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στην κρέμα κολοκύθας.
- Αλατίστε και γαρνίρετε με τα ντοματίνια πριν από το σερβίρισμα.
Κολοκύθα στον Ατμό
Υλικά- 350 γρ. ζυμαρικά Πέννες
- 150 γρ. κολοκύθα στον Ατμό, τριμμένη
- 30 ml πλήρες γάλα
- 120 γρ. τοματίνια
- 4 κουταλιές Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
- 5 φύλλα φρέσκου βασιλικού ή 1 κ.σ. αποξηραμένου βασιλικού
- Αλάτι