Αφράτα Pancake Παντζαριού

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. Τηγανίζουμε τα pancake σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην καεί το παντζάρι που βρίσκεται στο μείγμα και για να γίνει αφράτο το pancake. Μπορούμε να το σερβίρουμε με γιαούρτι, φρούτα, ξηρούς καρπούς και κανέλα. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον Ατμό

Υλικά
  • 1 μεγάλο βολβό παντζαριού Αγρόκηπος Χαλβατζή στον ατμό
  • 100ml γάλα
  • 100γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
tip-iconTIP Τηγανίζουμε τα pancake σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην καεί το παντζάρι που βρίσκεται στο μείγμα