Mιλφέιγ παντζαροσαλάτας με Ροκφόρ και Καρύδι από το Pandora’s Kitchen

Για την παντζαροσαλάτα
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για δυο ώρες να σταθεί.
  • Για τα φύλλα του μιλφέιγ απλώνουμε λίγο βούτυρο πάνω στις τορτίγιες και από τις δυο πλευρές και τις βάζουμε σε ταψί.
  • Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και θυμάρι και ψήνουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.
Για το μιλφέιγ παντζαροσαλάτας με ροκφόρ και καρύδι Σε ένα πιάτο βάζουμε μια τορτίγια, από πάνω παντζαροσαλάτα, μετά πάλι τορτίγια κ.ο.κ μέχρι να τελειώσουν οι τορτίγιες και να κλείσουμε με παντζαροσαλάτα.   ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον Ατμό

Υλικά
  • 300gr Παντζάρι στον Ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζη σε κύβους
  • 1 πράσινο μήλο τριμμένο
  • 100gr τυρί ροκφόρ τριμμένο
  • 50gr μαγιονέζα
  • 60gr καρύδι χοντροτριμμένο
  • 200gr γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/4 κ.τ.γ. σκόνη σκόρδου
  • Αλατοπίπερο
Για το μιλφέιγ
  • 6 μικρές τορτίγες
  • Αλατοπίπερο
  • Θυμάρι
  • Βούτυρο
tip-iconTIP Όσο πιο τραγανή η τορτίγια, τόσο το καλύτερο!