Mιλφέιγ παντζαροσαλάτας με Ροκφόρ και Καρύδι από το Pandora’s Kitchen
Για την παντζαροσαλάτα
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για δυο ώρες να σταθεί.
- Για τα φύλλα του μιλφέιγ απλώνουμε λίγο βούτυρο πάνω στις τορτίγιες και από τις δυο πλευρές και τις βάζουμε σε ταψί.
- Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και θυμάρι και ψήνουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.
Παντζάρι στον Ατμό
Υλικά- 300gr Παντζάρι στον Ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζη σε κύβους
- 1 πράσινο μήλο τριμμένο
- 100gr τυρί ροκφόρ τριμμένο
- 50gr μαγιονέζα
- 60gr καρύδι χοντροτριμμένο
- 200gr γιαούρτι στραγγιστό
- 1/4 κ.τ.γ. σκόνη σκόρδου
- Αλατοπίπερο
- 6 μικρές τορτίγες
- Αλατοπίπερο
- Θυμάρι
- Βούτυρο