- Κάντε την αφαίρεση κελυφών από το αυγό ακόμα πιο εύκολη.
Προσθέστε μαγειρική σόδα ή ξίδι σε νερό όταν βράζετε αυγά για ευκολότερη αφαίρεση του κελύφους. Και οι δύο ουσίες διαπερνούν τα κελύφη των αυγών και βοηθάει να ξεχωριστεί από το κέλυφος .
Αποθηκεύστε το ψωμί σας στον καταψύκτη. Θα διαρκέσει πολύ και κόβετε πιο εύκολα και οι φέτες αποψύχονται γρήγορα.
Τοποθετήστε το πορτοκάλι σαςσε μια σανίδα κοπής. Κόψτε με ένα μαχαίρι ένα λεπτό κομμάτι από το τέλος και στη συνέχεια κάντε το ίδιο πράγμα και στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, κόψτε μια κάθετη γραμμή ανάμεσα στα δύο άκρα. Θέλετε να πάτε σχεδόν μέχρι το τέλος ανάμεσα από το πορτοκαλί, αλλά όχι να το κόψετε ολόκληρα . Στη συνέχεια, τραβήξτε και τα δύο άκρα και τεντώστε το πορτοκαλί σε μια μακριά λωρίδα. Τώρα μπορείτε να καταναλώσετε το πορτοκάλι σας κομμάτι - κομμάτι!
- Πώς να ξεπαγώσεις το κρέας ποιο γρήγορά
Τοποθετήστε το κρέας σε μια πλαστική σακούλα, στη συνέχεια τοποθετήστε την πάνω από ένα αναποδογυρισμένο δοχείο αλουμινίου. Γεμίστε μια άλλη κατσαρόλα με νερό και τοποθετήστε την στο κρέας. Σε πέντε με δέκα λεπτά, το κρέας σας θα αποψυχθεί.