XOLEBA
Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή «στην Χώρα των Λαχανικών» Θεσσαλονίκη
Νοέμβριος 6, 2018
photo-2-1200
Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη
Δεκέμβριος 7, 2018

Μικρές συμβουλές για μεγάλη ευκολία

photo-1-1200

 

  • Κάντε την αφαίρεση κελυφών από το αυγό ακόμα πιο εύκολη.

Προσθέστε μαγειρική σόδα ή ξίδι σε νερό όταν βράζετε αυγά για ευκολότερη αφαίρεση του κελύφους. Και οι δύο ουσίες διαπερνούν τα κελύφη των αυγών και βοηθάει να ξεχωριστεί από το κέλυφος .

 

  • Κατεψυγμένο ψωμί

Αποθηκεύστε το ψωμί σας στον καταψύκτη. Θα διαρκέσει πολύ και κόβετε πιο εύκολα και οι φέτες αποψύχονται γρήγορα.

 

  • Ξεφλούδισμα Πορτοκαλιού

Τοποθετήστε το πορτοκάλι σαςσε μια σανίδα κοπής. Κόψτε με ένα μαχαίρι ένα λεπτό κομμάτι από το τέλος και στη συνέχεια κάντε το ίδιο πράγμα και στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, κόψτε μια κάθετη γραμμή ανάμεσα στα δύο άκρα. Θέλετε να πάτε σχεδόν μέχρι το τέλος ανάμεσα από το πορτοκαλί, αλλά όχι να το κόψετε ολόκληρα . Στη συνέχεια, τραβήξτε και τα δύο άκρα και τεντώστε το πορτοκαλί σε μια μακριά λωρίδα. Τώρα μπορείτε να καταναλώσετε το πορτοκάλι σας κομμάτι – κομμάτι!

 

  • Πώς να ξεπαγώσεις το κρέας ποιο γρήγορά

Τοποθετήστε το κρέας σε μια πλαστική σακούλα, στη συνέχεια τοποθετήστε την πάνω από ένα αναποδογυρισμένο δοχείο αλουμινίου. Γεμίστε μια άλλη κατσαρόλα με νερό και τοποθετήστε την στο κρέας. Σε πέντε με δέκα λεπτά, το κρέας σας θα αποψυχθεί.

 

photo-1-1200

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *