5 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

  1. Πως να μην στεγνώνει το κοτόπουλο στο ψήσιμο To τρικ είναι ένα και εύκολο!Kάτω από το ταψί με το κοτόπουλό , τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα με νερό και λάδι . Το επιπλέον νερό θα βοηθήσει ώστε το κοτόπουλο να παραμείνει ζουμερό και να μην στεγνώσει.
  2. Πως να πετύχεις μια πεντανόστιμη μακαρονάδα Το παν για την τέλεια μακαρονάδα δεν είναι μόνο ο σωστός χρόνος βρασίματος. Υπάρχει ακόμα ένα μυστικό... Απο εδώ και στο εξής να θυμάσαι πάντα να αλατίζεις το νερό , κατά την βράση και πριν ρίξεις τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα.
  3. Πως να διατηρήσεις το μαρουλι σου φρέσκο Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τυλίξεις σε λίγο χαρτί κουζίνας ή να το βάλεις σε μια σακούλα τροφίμων.
  4. Πως να τσεκάρεις εάν τα αυγά είναι φρέσκα Τοποθέτησε τα αυγά μέσα σε ένα δοχείο ή ένα ποτήρι γεμάτο με νερό. Όσο πιο βυθισμένο είναι το αυγό στο νερό, τόσο πιο φρέσκο είναι. Αν όμως το αυγό επιπλέει τότε δεν είναι φρέσκο.
  5. Τι να κάνεις άμα έριξες πολύ αλάτι στο φαγητό Ρίξε μια ξεφλουδισμένη πατάτα μέσα στην κατσαρόλα σου ενώ βράζει το φαγητό. Σε 10' η πατάτα θα έχει απορροφήσει μια μεγάλη ποσότητα του αλατιού.
Χωρίς τίτλο