PUMPKINS
Ευεργετικές ιδιότητες Κολοκύθας
Ιανουάριος 21, 2019
HALVATZIS_FoofExpo_news
FoodExpo
Μάρτιος 14, 2019

5 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

Χωρίς τίτλο
  1. Πως να μην στεγνώνει το κοτόπουλο στο ψήσιμο
    To τρικ είναι ένα και εύκολο!Kάτω από το ταψί με το κοτόπουλό , τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα με νερό και λάδι . Το επιπλέον νερό θα βοηθήσει ώστε το κοτόπουλο να παραμείνει ζουμερό και να μην στεγνώσει.
  2. Πως να πετύχεις μια πεντανόστιμη μακαρονάδα
    Το παν για την τέλεια μακαρονάδα δεν είναι μόνο ο σωστός χρόνος βρασίματος. Υπάρχει ακόμα ένα μυστικό… Απο εδώ και στο εξής να θυμάσαι πάντα να αλατίζεις το νερό , κατά την βράση και πριν ρίξεις τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα.
  3. Πως να διατηρήσεις το μαρουλι σου φρέσκο
    Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τυλίξεις σε λίγο χαρτί κουζίνας ή να το βάλεις σε μια σακούλα τροφίμων.
  4. Πως να τσεκάρεις εάν τα αυγά είναι φρέσκα
    Τοποθέτησε τα αυγά μέσα σε ένα δοχείο ή ένα ποτήρι γεμάτο με νερό. Όσο πιο βυθισμένο είναι το αυγό στο νερό, τόσο πιο φρέσκο είναι. Αν όμως το αυγό επιπλέει τότε δεν είναι φρέσκο.
  5. Τι να κάνεις άμα έριξες πολύ αλάτι στο φαγητό
    Ρίξε μια ξεφλουδισμένη πατάτα μέσα στην κατσαρόλα σου ενώ βράζει το φαγητό. Σε 10′ η πατάτα θα έχει απορροφήσει μια μεγάλη ποσότητα του αλατιού.

Χωρίς τίτλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *