Brownies Κολοκύθας με διπλή δόση σοκολάτας

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε το βούτυρο, την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν αφράτα.
  3. Προσθέστε την κολοκύθα και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύετε καλά.
  4. Προσθέστε την σκόνη κακάο και ανακατέψτε καλά.
  5. Προσθέτετε το αλεύρι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
  6. Τέλος, προσθέστε τα τσίπς σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα.
  7. Σε ένα βαθύ ταψάκι , ρίχνετε το μείγμα και το ψήνετε για 20 - 23 λεπτά. Για να καταλάβετε ότι είναι έτοιμο, τρυπήστε το με μια οδοντογλυφίδα. Εάν κολλήσουν κομμάτάκια επάνω, το brownies είναι πανέτοιμο!
  8. Αφήνετε τα brownies να κρυώσουν στο ταψάκι για 10 -15 λεπτά και τα κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.
      ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Κολοκύθα στον Ατμό

Υλικά
  • 1 συσκευασία Κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή"
  • 57 γ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
  • 225 γ. ζάχαρη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 50 γ. κακάο σε σκόνη
  • 90 γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκίνη
  • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. μπέικιν παουντερ
  • 90 γ. τσιπς σοκολάτας
tip-iconTIP Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη πριν το σερβίρισμα!