Brownies Κολοκύθας με διπλή δόση σοκολάτας
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε το βούτυρο, την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν αφράτα.
- Προσθέστε την κολοκύθα και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύετε καλά.
- Προσθέστε την σκόνη κακάο και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέτετε το αλεύρι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
- Τέλος, προσθέστε τα τσίπς σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα.
- Σε ένα βαθύ ταψάκι , ρίχνετε το μείγμα και το ψήνετε για 20 - 23 λεπτά. Για να καταλάβετε ότι είναι έτοιμο, τρυπήστε το με μια οδοντογλυφίδα. Εάν κολλήσουν κομμάτάκια επάνω, το brownies είναι πανέτοιμο!
- Αφήνετε τα brownies να κρυώσουν στο ταψάκι για 10 -15 λεπτά και τα κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.
Κολοκύθα στον Ατμό
Υλικά- 1 συσκευασία Κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή"
- 57 γ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
- 225 γ. ζάχαρη
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γ. κακάο σε σκόνη
- 90 γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκίνη
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ. μπέικιν παουντερ
- 90 γ. τσιπς σοκολάτας