Πέννες με κρέμα Κολοκύθας και Τοματίνια

- Βάλτε την τριμμένη κολοκύθα σε μία αρκετά μεγάλη κατσαρόλα.
 - Ρίξτε το γάλα, προσθέστε μία πρέζα αλάτι και βράστε για 5 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
 - Πολτοποιήστε και περάστε τη σάλτσα από ένα σουρωτήρι.
 - Μαρινάρετε τα τοματίνια, τα οποία έχετε κόψει σε τέσσερα κομμάτια με τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο βασιλικό.
 - Βράστε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στην κρέμα κολοκύθας.
 - Αλατίστε και γαρνίρετε με τα ντοματίνια πριν από το σερβίρισμα.
 
Κολοκύθα στον Ατμό
Υλικά- 350 γρ. ζυμαρικά Πέννες
 - 150 γρ. κολοκύθα στον Ατμό, τριμμένη
 - 30 ml πλήρες γάλα
 - 120 γρ. τοματίνια
 - 4 κουταλιές Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
 - 5 φύλλα φρέσκου βασιλικού ή 1 κ.σ. αποξηραμένου βασιλικού
 - Αλάτι
 

	




