Καλαμπόκι με βούτυρο και παρμεζάνα

- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο.
 - Βάζετε το καλαμπόκι στην σχάρα και το ψήνετε 15 λεπτά, μέχρι να είναι μαλακό και έτοιμο.
 - Σε ένα μικρό μπώλ, συνδιάζεται το βούτυρο, το σκόρδο και το θυμάρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
 - Αλείφετε τα καλαμπόκια όσο είναι ζεστά και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
 
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- 8 Καλαμπόκια στον Ατμό
 - 8 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 - Μισό κ.γ. Θυμάρι
 - Μισή κούπα φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
 - Αλάτι και πιπέρι
 

	




