Μπουκίτσες Κολοκύθας με ρύζι και σταφίδες

Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι με το αλάτι και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το νερο. Ανακατεύετε για να έχετε μια σχετικά μαλακή ζύμη.
 - Την ζυμώνετε (διπλώνετε) μερικές φορές, την μαζεύετε σε μπάλα και την βάζετε πίσω στο μπολ. Σκεπάζετε με πετσέτα και την αφήνετε για 1 ώρα να «ξεκουραστεί».
 - Βράζετε το ρύζι σε μια κατσαρόλα με διπλάσιο νερό, σε μέτρια φωτία και το αφήνετε να βράσει για 5 λεπτά. Το σουρώνετε (εαν έχει νερό) και το βάζετε σε ένα μπολ και το αφήνετε να κρυώσει. Για την γέμιση
 - Τρίβετε την Κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή».
 - Σε ένα μπολ, βάζετε την ζάχαρη, την κολοκύθα, τις σταφίδες και το ρύζι.
 - Προθερμένετε τον φούρνο στους 180ο και στρώνετε ενα ταψί με λαδόκολα.
 - Ανοίγετε με την ζύμη σε λεπτά φύλλα και βάζετε την γέμιση.
 - Κάντε τα μπουκίτσες και ρίξτε απο πάνω την κανέλα και λίγη ζάχαρη.
 - Μεταφέρετε το ταψί στον φούρνο και ψήστε για 30΄ή μέχρι να ροδίσουν.
 - Σερβίρετε με καφέ η με τσάϊ!
 
Παντζάρι ελληνικό
Υλικά Για το φύλλο- 100 ml ελαιόλαδο
 - ½ κιλό σταρένιο αλεύρι
 - 2κ.γ. ξύδι
 - 1κ.γ. αλάτι
 - 300 ml νερό Για την γέμιση
 - 2 Συσκευασίες κολοκύθα στον ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”
 - 140 γρ. Σταφίδες (περ. 1φλ.)
 - 150 γρ Ζάχαρη
 - 1 κ.γ. κανέλα
 - 6 κ.σ. ρύζι (περ.70 γρ.)
 

	




