1200
4 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!
Μάρτιος 26, 2019
header
Σεμινάρια Α’ Πρώτων Βοηθειών στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας
Απρίλιος 22, 2019

4 Χρήσιμα Μαγειρικά Tips’n Tricks για εσάς και την κουζίνα σας!

2
  1. Θυμηθείτε ότι το οξύ, ο χυμός λεμονιού και το ξίδι ενισχύει τις γεύσεις και κάνει το φαγητό πιο γευστικό
    O χυμός λεμονιού και το ξίδι είναι ένα μυστικό όπλο που κάνει σχεδόν όλα τα φαγητά νοστιμότερα (Κοτόπουλο, σολομός, λαχανικά, όσπρια – και ο κατάλογος συνεχίζεται). Μην διστάσετε να προσθέσετε λεμόνι ή ξίδι αν θέλετε να πετύχετε εντονότερη γεύση
  2. Κρατήστε τα λαχανικά σας «ζωντανά» μετά την κοπή, αποθηκεύοντάς τα σε κρύο νερό.
    Αν κόβετε πατάτες αλλά δεν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως, βουτήξτε τις κομμένες πατάτες σε κρύο νερό ώστε να αποτρέψετε το «καφετί χρώμα» που παίρνουν όταν μείνουν στο ψυγείο.
    Αυτή η τεχνική λειτουργεί και για άλλα φρούτα και λαχανικά όπως τα μήλα ή τα αβοκάντο – (οτιδήποτε παίρνει αυτό το χρώμα μετά την κοπή.)
  3. Πως να αποφύγετε να γλιστρά το ξύλο κοπής
    Βάλτε μια υγρή πετσέτα κάτω από το ξύλο κοπής ώστε να το κρατήσετε στη θέση του καθώς κόβετε τα πράγματα. Όχι μόνο θα κάνει το κόψιμο πιο εύκολο, αλλά θα φροντίσει επίσης να μην υπάρχουν ατυχήματα με το μαχαίρι
  4. Θερμάνετε τη μεταλλική σπάτουλα πριν φτιάξετε τα τηγανητά αυγά σας
    Εάν χρησιμοποιείτε μεταλλική σπάτουλα για να γυρίσετε τα τηγανητά αυγά σας, θερμαίνετε πρώτα το ελαιόλαδο στο τηγάνι και στη συνέχεια, προτού προσθέσετε τα αυγά, θερμάνετε και τη σπάτουλα στο λάδι. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε ότι το αυγό σας δεν θα κολλήσει στη σπάτουλα και δεν θα διαλυθεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *