4 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

  1. Πως να μην χαλάσουν οι μπανάνες σας γρήγορα Το κόλπο είναι να τοποθετήσεις τις μπανάνες μόνες τους ξεχωριστά από τα άλλα φρούτα.
  2. Tip για το βούτυρο Τοποθετήστε  το βούτυρο στην κατάψυξη και μετά τρίψτε το στον τρίφτη εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ο λόγος είναι ότι το τριμμένο βούτυρο θα λιώσει πιο εύκολα και θα αναμιγνύεται  πιο εύκολα με το αλεύρι.
  3. Πως να κάνετε το κόκκινο κρέας πιο απαλό Ο τρόπος είναι να μαρινάρετε το κρέας ή σε μπίρα ή σε ξίδι ή σε χυμό παπάγιας ή σε χυμό ντομάτας ή σε χυμό ανανά . Όλα αυτά περιέχουν ένα ένζυμο του οποίου ή οξύτητα βοηθάει να καταπολεμήσει την φυσική σκληρότητα των ινών  του κόκκινου κρέατος.
  4. Πως να αποτρέψετε το κομμένο μήλο από το να μαυρίσει Ρίξτε στο μήλο λίγο χυμό λεμονιού και διατηρήστε το κανονικά  σε θερμοκρασία δωματίου.
1200