HALVATZIS_FoofExpo_news
FoodExpo
Μάρτιος 14, 2019
2
4 Χρήσιμα Μαγειρικά Tips’n Tricks για εσάς και την κουζίνα σας!
Απρίλιος 15, 2019

4 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

1200
  1. Πως να μην χαλάσουν οι μπανάνες σας γρήγορα
    Το κόλπο είναι να τοποθετήσεις τις μπανάνες μόνες τους ξεχωριστά από τα άλλα φρούτα.
  2. Tip για το βούτυρο
    Τοποθετήστε  το βούτυρο στην κατάψυξη και μετά τρίψτε το στον τρίφτη εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ο λόγος είναι ότι το τριμμένο βούτυρο θα λιώσει πιο εύκολα και θα αναμιγνύεται  πιο εύκολα με το αλεύρι.
  3. Πως να κάνετε το κόκκινο κρέας πιο απαλό
    Ο τρόπος είναι να μαρινάρετε το κρέας ή σε μπίρα ή σε ξίδι ή σε χυμό παπάγιας ή σε χυμό ντομάτας ή σε χυμό ανανά . Όλα αυτά περιέχουν ένα ένζυμο του οποίου ή οξύτητα βοηθάει να καταπολεμήσει την φυσική σκληρότητα των ινών  του κόκκινου κρέατος.
  4. Πως να αποτρέψετε το κομμένο μήλο από το να μαυρίσει
    Ρίξτε στο μήλο λίγο χυμό λεμονιού και διατηρήστε το κανονικά  σε θερμοκρασία δωματίου.

1200

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *