Το Ελληνικό καλαμπόκι απο τον Αγρόκηπο Χαλβατζή στο τραπέζι σας.

Ένα τραγανό, πολύ γευστικό  και καθαρά καλοκαιρινό Σνάκ είναι το καλαμπόκι. Το Καλαμπόκι στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" είναι μοναδική απόλαυση καθώς μπορείτε να το απολαύσετε είτε ψημένο στα κάρβουνα,  είτε στον ατμό! Πρόκειται για ένα καθαρά Ελληνικό προιόν, καλλιεργημένο με την απόλυτη φροντίδα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στη γή της Μακεδονίας. Τα καλαμπόκια στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζής" της Μακεδονικής έχουν μεγάλο μέγεθος καρπού και εσείς βάλτε τη φαντασίας να το γευθείτε και να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε.Είναι εξίσου πολύτιμο διατροφικά καθώς είναι πλούσιο σε ίνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά. Τα καλαμπόκια στον Ατμό  "Αγρόκηπος Χαλβατζή" είναι «καθαρά» χωρίς γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς και είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους Όπως όλα τα λαχανικά στον ατμό της σειράς "Αγρόκηπος Χαλβατζή", τα καλαμπόκια μας ακολουθούν την ίδια μέθοδο αποστείρωσης και επεξεργασίας για να διατηρήσουν την νοστιμιά τους και τη θρεπτική τους αξία. Τρόποι Μαγειρέματος καλαμποκιού Βραστό, ψητό, στον ατμό, μόνο του ή… με παρέα. Η αλήθεια είναι πως οι εναλλακτικές για να απολαύσουμε το καλαμπόκι μας είναι αμέτρητες. Μέσα σε σάντουιτς, μαζί με το ρύζι μας, ως συνοδευτικό στο κοτόπουλο, το κρέας Στο Φούρνο Ένας κλασικός τρόπος ψησίματος είναι  στο φούρνο.Βουτυρώνουμε το καλαμπόκι, αλατίζουμε και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Το ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά. Τα τελευταία 5 λεπτά μπορούμε να βγάλουμε και το αλουμινόχαρτο. Στα μικροκύματα Ένας ποιό απλος τρόπος μαγειρέματος του καλαμποκιού είναι να το αλοίψουμε με βούτυρο με λίγο αλάτι και να το βάλουμε μέσα  στον φούρνο μικροκυμάτων για 5’ λεπτα Για περισσότερα για το καλαμπόκι επισκεφτέιτε το link : http://www.halvatzis.gr/product02/ Πηγές : https://www.mednutrition.gr/portal/efarmoges/leksiko-diatrofis/16000-kalampoki