Σάλτσα Παντζάρι (Dip)

 
  1. Βράζουμε τα ντοματάκια για λίγα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν
  2. Ψήνουμε τις πιπεριές φλωρίνης
  3. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
  4. Πολτοποιούμε το παντζάρι στον ατμό στο μούλτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα ομογενοποιούμε.
  5. Τέλος, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα και το αλάτι

ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον Ατμό

Υλικά
  • 400 γρ. παντζάρια στον ατμό
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο ξύδι λευκό
  • 3 πιπεριές φλωρίνης
  • 1/2 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πάπρικα καπνιστή
  tip-iconTIP Είναι το τέλειο συνοδευτικό για κρέας!