Ρεβίθια στο φούρνο με μπαχαρικά

Εκτέλεση
  • Ανοίγεις τη συσκευασία με τα Ρεβίθια στον ατμό Αγρόκηπο Χαλβατζή και τα μεταφέρεις  σε ένα μπολ. Τα ραντίζεις με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύεις απαλά.
  • Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τα υπόλοιπα μπαχαρικά και τα προσθέτεις στο μεγάλο μπολ. Ανακατεύεις καλά.
  • Στρώνεις μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνεις τα ρεβίθια σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
  • Ψήνεις για περίπου 25 λεπτά στους 180 βαθμούς C, ανακατεύοντας δύο φορές και κοιτώντας πότε απλά θα συρρικνωθούν.
  • Μοιράζεις σε μπολάκια και απολαμβάνεις!
  ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Ρεβίθια Ελληνικά

Υλικά
  • Μια συσκευασία Ρεβίθια στον ατμό Αγρόκηπο Χαλβατζή
  • 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. της σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
  • 2 κουτ. της σούπας καυτερή πάπρικα
  • 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
  • αλάτι και πιπέρι