Μπάρες cheesecake με τροπικά φρούτα από την food blogger EatYourselfGreek

Οδηγίες:
  1. Προσθέτουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και αλέθουμε. 
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε.
  3. Στρώνουμε ομοιόμορφα στην φόρμα. Παγώνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. Χτυπάμε το τυρί κρέμας με την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη άχνη, την βανίλια, χυμό από ένα λάιμ, και ένα κουταλάκι από ξύσμα λάιμ.
  5. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στην παγωμένη βάση μπισκότου και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες ή τα αφήνουμε όλο το βράδυ.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα

ΥΛΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Τροπικά Φρούτα Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 250g μπισκότα τύπου digestive
  • 110g βούτυρο ανάλατο, λιωμένο
  • 400 γρ τυρί κρέμα (θερμοκρασία δωματίου)
  • 250 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 1 λάιμ, για τον χυμό του και το ξύσμα