Κουλουράκια Καρότου

- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και λεία ζύμη.
 - Τυλίγουμε με μεμβράνη τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
 - Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
 
Καρότο ελληνικό
Υλικά- 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 100 γρ. καλαμποκάλευρο
 - 4 Καρότα στον Ατμό περασμένα στο multi
 - 200 γρ. ελαιόλαδο
 - 100 γρ. νερό
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 

	




