Καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα με γιαούρτι, μέλι και λάϊμ

Εκτέλεση:
  1. Ρίχνετε το γιαούρτι στο μπόλ μαζί με το μέλι, το λάϊμ και το εκχύλισμα βανίλιας, το ανακατεύετε και το αφήνεται στο ψυγείο για 15 λεπτά να κρυώσει.
  2. Μετά θα ρίξετε της δύο φρουτοσαλάτες πάνω από το γιαούρτι και είστε έτοιμη να την απολαύσετε.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Φρουτοσαλάτα ανανάς

Υλικά:
  • Μια συσκευασία Ελληνική φρουτοσαλάτα Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • Μια συσκευασία Ανανά Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • Ένα γιαούρτι 200γρ.
  • 2 κουταλίες τις σούπας μέλι
  • Μισό λάϊμ
  • Λίγο εκχύλισμα βανίλιας