Καλαμπόκι με Σκόρδο και Μαϊντανό

- Στο μούλτι , βάζουμε τα υλικά μας και τα πολτοποιούμε.
 - Παίρνουμε τα καλαμπόκια στον Ατμό και τα αλοίφουμε ένα - ένα, με ένα πινελάκι από το μείγμα μας.
 - Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή πάνω σε σχάρα, στο γκριλ της κουζίνας μας.
 
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- 2-4 καλαμπόκια
 - •2-4 κουτ. γλυκού βούτυρο μαλακό
 - 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 

	




