Κέικ με Μήλο και Καρότο

- Σε ένα μπωλ προσθέτετε το σπορέλαιο, τον χυμό και την ζάχαρη, ανακατεύωντας.
 - Στο μείγμα προσθέτετε το κονιάκ, την σόδα, το μήλο, το καρότο, την κανέλα και τα καρύδια. Προσθέτετε το φαρίν-απ, στο τέλος .
 - Το μοιράζετε σε 2 βουτυρωμένες/ αλευρωμένες φόρμες ψωμιού και το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45-55 λεπτά.
 - Αφού κρυώσει, το πασπαλίζετε με άχνη.
 
Καρότο ελληνικό
Υλικά- 1 φλ. σπορέλαιο
 - 1 φλ. καρότο στον Ατμό, ξυσμένο
 - 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού
 - 1 φλ. ζάχαρη
 - 1 φλ. μήλο χοντροκομμένο
 - 1 φλ. καρύδια χοντροαλεσμένα
 - 1/3 φλ. κονιάκ
 - 1 κουταλ/κι γλ. κανέλα
 - ελάχιστη σόδα
 - 3 φλ. φαριν-απ
 

	




