Κέικ καρότο με σταφίδες

Τρίβουμε καρότα για 3 γεμάτα φλιτζάνια τσαγιού. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το αλέυρι, το μπέικιν, τη σόδα, τη ζάχαρη & το αλάτι. Σε δεύτερο μπολ βάζουμε τα αυγά & τα χτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα καρότα, το σπορέλαιο, τις σταφίδες & το ξύσμα πορτοκαλιού. Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με το αλεύρι & τα ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 1 ώρα
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
TIP
Κάνε τέλειοι προβληματική νέο αν, υόρκη άπειρα αντιλήφθηκαν αν λες.
Καρότο ελληνικό
Υλικά- 3 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένο καρότο ''Αγρόκηπος Χαλβατζή''
 - 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 2 φλ.τσαγιού ζάχαρη
 - 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
 - 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
 - 1/2 κ.γλ. αλάτι
 - 4 αυγά
 - 3/4 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
 - 3/4 φλ. τσαγιού σταφίδες
 - Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
 - Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
 

	




