Ψητά παντζάρια με μπέικον, σκόρδο και κάστανα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° και ανοίγετε την συσκευασία με τα παντζάρια Αγρόκηπο Χαλβατζή στον ατμό και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια μαζί με το μπεϊκον.
- Σε ένα ρηχό ταψί ρίξτε τα παντζάρια, μπεϊκον, σκόρδο λάδι και αλάτι και ψήστε για 45 λεπτά ανακατεύοντας το άνα 15 λεπτά.
- Οταν τα παντζάρια ροδίσουν προσθέστε και τα κάστανα.
Παντζάρι στον ατμό
Υλικά- Μια συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
- μισό ρολό μπείκον
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 2 κουταλίες της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- 3/4 φλιτζάνι αποφλοιωμένα ψητά κάστανα, ψιλοκομμένα