Τσιπς από παντζάρια

Εκτέλεση
- Ανοίγεις τη συσκευασία αγρόκηπος Χαλβατζή παντζάρια στο ατμό.
- Κόβεις σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο
- Προθερμαίνεις τον φούρνο σε αέρα στους 170
- Αν δεν έχεις ψεκαστήρα λαδιού θα τα τοποθετήσεις σε ένα μεγάλο μπολ, θα προσθέσεις ελαιόλαδο και θα ανακατέψεις πολύ καλά
- Αν έχεις ψεκαστήρα λαδιού, στρώνεις λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τοποθετείς τα παντζάρια ένα- ένα. Προσέχεις όχι μόνο να μην αφήσεις καθόλου κενά, αλλά να ακουμπάει σχεδόν μέχρι τη μέση η μια φέτα από την άλλη. Αυτό το κάνουμε γιατί θα συρρικνωθούν κατά το ψήσιμο.
- Ψεκάζεις με λάδι, αλατίζεις και ψήνεις στους 170 σε αέρα για 30 λεπτά.
Παντζάρι στον ατμό
Υλικά- Μια συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 15 γρ ελαιόλαδο ή και λιγότερο/περισσότερο
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- προαιρετικά: μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι) , τσίλι