1200x480
Ασημένια διάκριση για τη συσκευασία του smoothies παντζαριού Αγρόκηπος Χαλβατζή Packaging Awards 2019
Ιούνιος 26, 2019
Untitled-1
Smoothie Παντζαριού «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Το νέο Must του καλοκαιριού!
Ιούλιος 29, 2019

Το Ελληνικό καλαμπόκι απο τον Αγρόκηπο Χαλβατζή στο τραπέζι σας.

3

Ένα τραγανό, πολύ γευστικό  και καθαρά καλοκαιρινό Σνάκ είναι το καλαμπόκι.

Το Καλαμπόκι στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι μοναδική απόλαυση καθώς μπορείτε να το απολαύσετε είτε ψημένο στα κάρβουνα,  είτε στον ατμό!

Πρόκειται για ένα καθαρά Ελληνικό προιόν, καλλιεργημένο με την απόλυτη φροντίδα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στη γή της Μακεδονίας.

Τα καλαμπόκια στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζής» της Μακεδονικής έχουν μεγάλο μέγεθος καρπού και εσείς βάλτε τη φαντασίας να το γευθείτε και να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε.Είναι εξίσου πολύτιμο διατροφικά καθώς είναι πλούσιο σε ίνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά.

Τα καλαμπόκια στον Ατμό  «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι «καθαρά» χωρίς γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς και είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους

Όπως όλα τα λαχανικά στον ατμό της σειράς «Αγρόκηπος Χαλβατζή», τα καλαμπόκια μας ακολουθούν την ίδια μέθοδο αποστείρωσης και επεξεργασίας για να διατηρήσουν την νοστιμιά τους και τη θρεπτική τους αξία.

Τρόποι Μαγειρέματος καλαμποκιού

Βραστό, ψητό, στον ατμό, μόνο του ή… με παρέα. Η αλήθεια είναι πως οι εναλλακτικές για να απολαύσουμε το καλαμπόκι μας είναι αμέτρητες. Μέσα σε σάντουιτς, μαζί με το ρύζι μας, ως συνοδευτικό στο κοτόπουλο, το κρέας

Στο Φούρνο

Ένας κλασικός τρόπος ψησίματος είναι  στο φούρνο.Βουτυρώνουμε το καλαμπόκι, αλατίζουμε και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Το ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά. Τα τελευταία 5 λεπτά μπορούμε να βγάλουμε και το αλουμινόχαρτο.

Στα μικροκύματα

Ένας ποιό απλος τρόπος μαγειρέματος του καλαμποκιού είναι να το αλοίψουμε με βούτυρο με λίγο αλάτι και να το βάλουμε μέσα  στον φούρνο μικροκυμάτων για 5’ λεπτα

Για περισσότερα για το καλαμπόκι επισκεφτέιτε το link : http://www.halvatzis.gr/product02/

Πηγές : https://www.mednutrition.gr/portal/efarmoges/leksiko-diatrofis/16000-kalampoki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *