Τούρτα γιαουρτίου με μπισκότα και ανανά
Εκτέλεση:
Για τη βάση : Τρίβουμε στο multi τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη. Μέσα στη λιωμένη μαργαρίνη βάζουμε τη σκόνη μπισκότου μαζί με την ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιήθουν/
Τα στρώνουμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά .
Για τη κρέμα γιαουρτιού : Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και ανακατεύομε καλά. Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.
Για το γαρνίρισμα : Γαρνίρουμε με κομματάκια ανανά μαζί με το αμύγδαλο και σερβίρουμε.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
Φρουτοσαλάτα ανανάς
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση : 1 πακέτο μπισκότα 2 κουταλίες της σούπας ζάχαρη άχνη 100 γρ. Μαργαρίνη Για τη κρέμα γιαουρτίου : 500 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ. Τυρί κρέμα 5 κουταλίες της σούπας ζάχαρη άχνη Για το γαρνίρισμα : Μια συσκευασία φρουτοσαλάτα Ανανάς Αγρόκηπος Χαλβατζή Ψιλοκομμένο αμύδγαλο (φιλέ)