Σάλτσα Παντζάρι (Dip)
- Βράζουμε τα ντοματάκια για λίγα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν
- Ψήνουμε τις πιπεριές φλωρίνης
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
- Πολτοποιούμε το παντζάρι στον ατμό στο μούλτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα ομογενοποιούμε.
- Τέλος, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα και το αλάτι
Παντζάρι στον Ατμό
Υλικά- 400 γρ. παντζάρια στον ατμό
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- λίγο ξύδι λευκό
- 3 πιπεριές φλωρίνης
- 1/2 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πάπρικα καπνιστή