Δροσερή σαλάτα καλαμποκίου με ντοματίνια και dressing γιαουρτιού
Αύγουστος 5, 2019Κεικ ρολό με κολοκύθα
Οκτώβριος 22, 2019
ΟΔΗΓΙΕΣ
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 230° C και βάλτε τη σχάρα στη μέση. Βάλτε το ελαιόλαδο με το μπέικον (αν το χρησιμοποιείτε) σε μεγάλο τηγάνι ή πυρίμαχο σκεύος και μεταφέρετε στο φούρνο για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το λάδι να κάψει και το σκεύος να ζεσταθεί καλά.
- Ανοίξτε την συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και σε μια μεγάλη γαβάθα βάλτε τα παντζάρια, τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βάλτε αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ανακατέψτε. Απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα στο καυτό τηγάνι ή πυρίμαχο ταψί και ψήστε 20 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να αρχίσουν να μαλακώνουν και να ξεροψηθούν λίγο στις άκρες.
- Βγάλτε από τον φούρνο, ανακατέψτε καλά και ψήστε άλλα 15-20 λεπτά ή μέχρι τα παντζάρια, οι πατάτες και τα καρότα να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά. Βγάλτε από τον φούρνο και σχηματίστε στα λαχανικά 4 λακούβες. Σε κάθε μία σπάστε μέσα από 1 αβγό. Βάλτε στο φούρνο να ψηθούν τα αβγά όσο θέλετε.
- Σερβίρετε πασπαλίζοντας με αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό, αν θέλετε.
35' λεπτά
χρόνος παρασκευής
για αρχάριους
βαθμός δυσκολίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό
Μάρτιος 9, 2021
Published by manager at Μάρτιος 9, 2021 Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο και τις πατάτες με λάδι και αλάτι . Βράζουμε τα φασόλια μας μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε για 45 λεπτά με μία ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζουμε τις πατάτες […]
Ιανουάριος 7, 2021
Published by manager at Ιανουάριος 7, 2021 Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμίζουμε με νερό μέχρι να καλύψει τα ¾ και βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για μισή ώρα περίπου. Με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα λαχανικά από την κατσαρόλα και βάζουμε το ψάρι. Το αφήνουμε […]
Δεκέμβριος 9, 2020
Published by manager at Δεκέμβριος 9, 2020 Εκτέλεση Ανοίγουμε την συσκευασία με την κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και την τρίβουε στον τρίφτη. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ . Βάζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο αφού τα έχουμε λαδώσει […]