Παντζάρι Ολόκληρο Horeca 1Kg

Κοκκινίστε απο υγεία!

Παντζάρι Ολόκληρο Horeca 1Kg

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λαχανικά στον Ατμό

Παντζάρι στον ατμό. Έτοιμο, καθαρισμένο για να δημιουργήσετε ό,τι βάλει ο νους σας και η όρεξή σας.

Παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή από τη γη της Μακεδονίας . Έτοιμο, καθαρισμένο για να δημιουργήσετε ό,τι βάλει ο νους σας και η όρεξή σας. Το παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή είναι τόσο νόστιμο και τόσο υγιεινό όσο… το φρέσκο! Η συσκευασία του είναι εύχρηστη, η φύλαξή του πανεύκολη και η τιμή του πολύ φιλική.

Το παντζάρι ή αλλιώς κοκκινογούλι είναι βολβοϊδές λαχανικό που αναπτύσσεται στο χώμα. Ως εκ τούτου η σπορά του, η φροντίδα και η συγκομιδή του είναι σημαντικό στοιχείο για την ποιότητά του και τη νοστιμιά του.

Τα παντζάρια του Αγρόκηπος Χαλβατζή καλλιεργούνται συλλέγονται και συσκευάζονται, αφού αποστειρωθούν, μόνο στην εποχή τους και σε καμία άλλη περίοδο. Τα οφέλη τους πολλά! Δεν αποκαλούνται τυχαία ως η υπερτροφή του 21ου αιώνα. Η χρήση τους ευρεία είτε ως συνοδευτικά είτε ως συστατικό νόστιμων και υγιεινών συνταγών. .

Πληροφορίες προϊόντος:

• Λαχανικά στον ατμό
• Έτοιμα για σερβίρισμα
• Σύστημα Ολοκληρωμένης Καλλιέργειας
• Χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων
• Χωρίς Συντηρητικά
• Χωρίς Γλουτένη
• Αποστειρωμένο προϊόν
• Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
• Απόλυτα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα.
• Έτοιμο να συνοδέψει κάθε μεσογειακό πιάτο.
• Πιστοποιημένο προϊόν Ορθής Γεωργικής Πρακτικής

Το ξέρατε ότι

6 πράγματα που δεν ξέρατε για τα παντζάρια
  1. Η τακτική κατανάλωση παντζαριού μπορεί να προκαλέσει μείωση της αρτηριακής πίεσης και του κινδύνου εμφράγματος ή εγκεφαλικού.
  2. Καταναλώνοντας παντζάρια μπορούμε να πετύχουμε μείωση της κακής χοληστερίνης, λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχει.
  3. Το παντζάρι μπορεί να μείωσει τον κινδύνο οστεοπόρωσης.
  4. Ένας από τους λόγους που το παντζάρι είναι ιδανικό τρόφιμο είναι γιατί μπορεί να προκαλέσει αύξηση της ενέργειας και της αντοχής. Προτείνεται ως τροφή για αθλητές και άτομα που καταπονούνται σωματικά, γιατί περιέχει χαμηλές θερμίδες και φυτικά στοιχεία.
  5. Το παντζάρι βοηθάει στην εγκυμοσύνη! Η κατανάλωση του μπορει να προκαλέσει ενδυνάμωση της φυσιολογικής ανάπτυξης των ιστών λόγω της ύπαρξης του φολικού οξέως. Για αυτόν τον λόγο, προτείνεται ως ιδανική τροφή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  6. Ένας από τους λόγους που το παντζάρι θεωερείτε το Superfood του 21ου αιώνα είναι γιατί μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αναιμίας και της κόπωσης.
Παντζάρι στον Ατμό
Παντζάρι Ολόκληρο Horeca 1Kg
Διατροφική Αξία Ανά 100 γραμ.
Ενέργεια 103 kJ/25 kcal
Λιπαρά 0 γραμ.
Εκ των οποίων κορεσμένα 0 γραμ.
Υδατάνθρακες 5,4 γραμ.
Εκ των οποίων Σάκχαρα 4,5 γραμ.
Εδώδιμες Ίνες 0,9 γραμ.
Πρωτεΐνες 0,7 γραμ.
Αλάτι

Νάτριο

0,16 γραμ.

65mg

Συστατικά: Παντζάρια αποφλοιωμένα.
Προϊόν ψυγείου.

Αποστειρωμένο προϊόν.