Πουρές Καρότου

  1. Πολτοποιούμε τα Καρότα στον Ατμό.
  2. Μεταφέρετε τον πολτό σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε την κρέμα και το βόυτυρο.
  3. Καρυκεύετε και τσεκάρετετο αλάτι (για αλμυρά) ή τη ζάχαρη (για γλυκά).
  4. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες και ψάρι.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καρότο ελληνικό

Υλικά
  • 1 φλ. σπορέλαιο
  • 1 φλ. καρότο στον Ατμό, ξυσμένο
  • 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. μήλο χοντροκομμένο
  • 1 φλ. καρύδια χοντροαλεσμένα
  • 1/3 φλ. κονιάκ
  • 1 κουταλ/κι γλ. κανέλα
  • ελάχιστη σόδα
  • 3 φλ. φαριν-απ
tip-iconTIP Αν νηστεύετε σταματήστε στο βήμα 1. Έχετε ένα γευστικότατο πουρέ με εξαιρετική υφή.