Εκτέλεση
Ανοίγουμε την συσκευασία με την κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και την τρίβουε στον τρίφτη.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ .
Βάζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο αφού τα έχουμε λαδώσει πρώτα και τοποθετούμε από δυο κουταλιές γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολάκια, αφού έχουμε διπλώσει πρώτα τα πλαϊνά του φύλλου προς τα μέσα ώστε να μην τρέξει η γέμιση.
Λαδώνουμε την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.