Παντζαρόπιτα με φέτα

Εκτέλεση
- Ανοίγουμε την συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και κόβουμε τα παντζάρια σε κυβάκια.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι, αφού πρώτα το βουτυρώσουμε και το πασπαλίσουμε με φρυγανιά.
- Λαδώνουμε καλά το ταψί μας.
- Βάζουμε το πρώτο φύλλο και το λαδώνουμε καλά με ένα πινέλο.
- Προσθέτουμε το δέυτερο και το λαδώνουμε.
- Βάζουμε το 1/4 του μίγματος και συνεχιζουμε με το επόμενο φύλλο. Το λαδώνουμε καλά και επαναλαβάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα 3 φορές.
- Στο τέλος καλύπτουμε με ακόμα δύο φύλλα το οποία λαδώνουμε πολύ καλά.
- Προαιρετικά ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας σουσάμι στην επιφάνεια.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά
Παντζάρι στον ατμό
Υλικά- μια συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1/2 κούπας καλό σπορέλαιο
- 1 κούπα φέτα τριμμένη με το χέρι
- 250 γρ. μυζήθρα ανάλατη ή ανθότυρο
- 3/4 από ένα κ.γ. αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο ελαιόλαδο
- λίγο ξίδι
- φρυγανιά τριμμένη και βούτυρο για το ταψί