Σαλάτα με καρότο, κάσιους και σταφίδες
Ιούνιος 17, 2020Σπιτικό παγωτό από Παντζάρι
Ιούλιος 24, 2020
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε την συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και κόβουμε τα παντζάρια σε κυβάκια.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι, αφού πρώτα το
βουτυρώσουμε και το πασπαλίσουμε με φρυγανιά.
- Λαδώνουμε καλά το ταψί μας.
- Βάζουμε το πρώτο φύλλο και το λαδώνουμε καλά με ένα πινέλο.
- Προσθέτουμε το δέυτερο και το λαδώνουμε.
- Βάζουμε το 1/4 του μίγματος και συνεχιζουμε με το επόμενο φύλλο. Το λαδώνουμε καλά και επαναλαβάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα 3 φορές.
- Στο τέλος καλύπτουμε με ακόμα δύο φύλλα το οποία λαδώνουμε πολύ καλά.
- Προαιρετικά ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας σουσάμι στην επιφάνεια.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά
45 ' λεπτά
χρόνος παρασκευής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό
Μάρτιος 9, 2021
Published by manager at Μάρτιος 9, 2021 Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο και τις πατάτες με λάδι και αλάτι . Βράζουμε τα φασόλια μας μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε για 45 λεπτά με μία ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζουμε τις πατάτες […]
Ιανουάριος 7, 2021
Published by manager at Ιανουάριος 7, 2021 Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμίζουμε με νερό μέχρι να καλύψει τα ¾ και βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για μισή ώρα περίπου. Με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα λαχανικά από την κατσαρόλα και βάζουμε το ψάρι. Το αφήνουμε […]
Δεκέμβριος 9, 2020
Published by manager at Δεκέμβριος 9, 2020 Εκτέλεση Ανοίγουμε την συσκευασία με την κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή και την τρίβουε στον τρίφτη. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ . Βάζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο αφού τα έχουμε λαδώσει […]