GEM_corn
Μια σύντομη ιστορία του καλαμποκιού
Ιούνιος 30, 2018
untitled-1200x675
Eυεξία και διατροφή με φρούτα του καλοκαιριού
Αύγουστος 24, 2018

Νέα Σοδειά Καλαμπόκι στον Ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

IMG_2327

Είναι η ώρα του καλαμποκιού!

Η ομάδα των αγροτών μας έσπειρε και καλλιέργησε με ορθή γεωργική πρακτική τα φετινά μας καλαμπόκια. Η ώρα της σοδειάς ήρθε & σε λίγες ημέρες τα καλαμπόκια μας θα φτάσουν, έτοιμα για το τραπέζι σας, στα καταστήματα τροφίμων στο τμήμα μαναβικής, με τη φρεσκάδα, τη νοστιμιά και την ποιότητα του Αγρόκηπου Χαλβατζή που ξέρετε, επιλέγετε και εμπιστεύεστε. Απολαύστε την!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιούλιος 23, 2021
23_07_21 - agrokipos

Ορθή Γεωργική Πρακτική: Η σύγχρονη «Βίβλος» του Παραγωγού

Ο  Αγρόκηπος Χαλβατζή, διατηρώντας σταθερές τις αξίες που πρεσβεύει, έχει θέσει ως βασικό άξονα της στρατηγικής της τη διάθεση στην αγορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, εξασφαλίζει την εφαρμογή των μεθόδων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής κατά την παραγωγή, […]
Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *