Μπάρες cheesecake με τροπικά φρούτα από την food blogger EatYourselfGreek
Οδηγίες:
- Προσθέτουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και αλέθουμε.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε ομοιόμορφα στην φόρμα. Παγώνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά.
- Χτυπάμε το τυρί κρέμας με την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη άχνη, την βανίλια, χυμό από ένα λάιμ, και ένα κουταλάκι από ξύσμα λάιμ.
- Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στην παγωμένη βάση μπισκότου και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες ή τα αφήνουμε όλο το βράδυ.
Φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα
ΥΛΙΚΑ- 1 συσκευασία Τροπικά Φρούτα Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 250g μπισκότα τύπου digestive
- 110g βούτυρο ανάλατο, λιωμένο
- 400 γρ τυρί κρέμα (θερμοκρασία δωματίου)
- 250 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
- 100 γρ ζάχαρη άχνη
- 1 λάιμ, για τον χυμό του και το ξύσμα