1200x480
Ποιά λαχανικά αποτελούν «θησαυρό» για την τόνωση του ανοσοποιητικού
Οκτώβριος 16, 2020
1200x480-Blog-Food-Trend
Τα Food Trends της νέας χρονιάς
Ιανουάριος 20, 2021

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ

H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών.

Η πολύχρονη συντονισμένη προσπάθεια και προσήλωση στην ποιότητα και την Ελληνική υγιεινή διατροφή απέδωσε καρπούς. Μετά από αυστηρούς ελέγχους που διενήργησε το έγκυρο Διεθνές Ινστιτούτο, βράβευσε με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στο Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» μία πιστοποίηση ποιότητας που αναγνωρίζεται διεθνώς. Να σημειώσουμε εδώ ότι το προϊόν εξετάστηκε και καταναλώθηκε σε φυσιολογικές συνθήκες. Όπως δηλαδή το απολαμβάνουμε σε ένα απλό, οικογενειακό γεύμα.

«Η Χαλβατζής Μακεδονική θα επιμείνει στο διεθνή δρόμο της διάκρισης των προϊόντων της Ελληνικής γης, πιστή στην αποστολή της να εξελίσσει την διατροφή με καινοτόμα διατροφικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας»  δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας Λεωνίδας Χαλβατζής με αφορμή την νέα διάκριση της Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Ιανουάριος 20, 2021
1200x480-Blog-Food-Trend

Τα Food Trends της νέας χρονιάς

Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]
Ιανουάριος 18, 2021
AGROKIPOS 1200x480-Blog-VRAVEIO

Με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το International Taste Institute των Βρυξελών

Μία νέα διάκριση προστίθεται στη Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ H Χαλβατζής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την βράβευση με 2 Αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών. Η πολύχρονη συντονισμένη […]
Οκτώβριος 16, 2020
1200x480

Ποιά λαχανικά αποτελούν «θησαυρό» για την τόνωση του ανοσοποιητικού

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το δυνατό ανοσοποιητικό ξεκινά από το τραπέζι. Ένα υγιές έντερο είναι το κλειδί της καταπολέμησης κατά των πραγμάτων που θέλουν να βλάψουν το ανοσοποιτικό μας σύστημα. Οι ενήλικες πρέπει να τρώνε καθημερινά 5 μερίδες φρέσκων φρούτων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *