Κουλουράκια Καρότου
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και λεία ζύμη.
- Τυλίγουμε με μεμβράνη τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Καρότο ελληνικό
Υλικά- 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 4 Καρότα στον Ατμό περασμένα στο multi
- 200 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. νερό
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι