Κουλουράκια Καρότου

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και λεία ζύμη.
  2. Τυλίγουμε με μεμβράνη τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
  3. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καρότο ελληνικό

Υλικά
  • 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γρ. καλαμποκάλευρο
  • 4 Καρότα στον Ατμό  περασμένα στο multi
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. νερό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
tip-iconTIP Προσθέστε μια κουταλιά μέλι στην ζύμη, για να γίνουν πιο αφράτα!