Κολοκύθα με κινόα

Εκτέλεση
- Σε μπολ αναμειγνύουμε την κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή, αφού τη κόψουμε σε μικρά κομμάτια, με το μπούκοβο, το σκόρδοκαι τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.
- Παράλληλα ετοιμάζουμε την κινόα δηλαδη βραζοντας την για 15 λεπτά . Αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ την κινόα με την κολοκύθα, προσθέτουμε λίγο επιπλέον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Η σαλάτα με κινόα σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Κολοκύθα Ελληνική
Υλικά- 2 συσκευασίες κολοκύθας στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 1/4 κ.γλ. μπούκοβο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλιτζ. κινόα
- 1 και 1/2 φλιτζ. Νερό